Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Beste Opdrachtgever 2019 WIE?????

Ruud Baljé Ruud Baljé

Wie meldt bij mij zijn opdrachtgever aan !!!!!!!

Het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering gaat voor de derde keer van start. De finale vindt plaats op donderdag 30 januari op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in Utrecht. Ik ben weer uitgenodigd om als jurylid hier mijn bijdrage aan te gaan leveren.

De prijs richt zich op opdrachtgevers die erin slagen om catering van meerwaarde te laten zijn voor hun bedrijf of organisatie. Het Gouden Bestek is door Allesovercatering.nl in het leven geroepen om opdrachtgevers te stimuleren meer oog te hebben voor de kwaliteit van catering.

IJeroen Marré (destijds RTL en opdrachtgever PDX Services) was de eerste winnaar van het Gouden Bestek, Inge Jeurink van Amsta (eerder ABN AMRO) de tweede.

Bij de beoordeling van de kandidaten hanteert de jury onderstaande criteria:

  • De kandidaat is manager (Facilitair, HRM), directielid of ondernemer bij een bedrijf, een organisatie, een onderwijs- of zorginstellingen of een overheidsinstantie.

  • Hij of zij heeft de catering uitbesteed aan een partij waarmee ze in overleg tot mooie resultaten komen. Dit kunnen ook medewerkers van het bedrijf zijn die de catering in eigen beheer uitvoeren.

  • De opdrachtgever houdt rekening met de wensen van de gebruikers en maakt optimaal gebruik van de kennis en input van andere partijen, zoals cateraars, adviesbureaus en leveranciers.

  • De deelnemer is op de hoogte van de trends, maar loopt daar niet blind achteraan.

Wie wordt de opvolger van Inge en Jeroen?

  • De tevredenheid bij de gasten weegt zwaar. Dit alles in relatie tot het budget dat de kandidaat kan besteden.

*Vakmanschap, kennis van zaken aangaande catering en hospitality, het vermogen om samen te werken en het doorvoeren van zinvolle innovaties en aanpassingen worden meegewogen.

  • De cateraar moet de kans krijgen om geld te verdienen. Aan de andere kant let de jury op de kosten voor de opdrachtgever.

  • Is de contracttermijn voldoende lang om een goed partnership tussen cateraar en opdrachtgever te laten ontstaan?

  • Krijgt de cateraar bij het aantreden voldoende tijd om fouten te maken en zich in te werken?

*Heeft de opdrachtgever een eigen visie op catering?

*Opdrachtgevers hebben te maken met beperkingen zoals budget en – als het gaat om overheden - Europees Aanbesteden. Dat laatste houdt in dat documenten zwaarder wegen dan persoonlijk contact. Hoe gaan ze met deze beperkingen om?

  • Heeft de opdrachtgever de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend? Gaat hij of zij voor eerlijke prijzen, eerlijke producten, kwaliteit, gezonde verhoudingen en heeft hij of zij oog voor de belangen van de cateringmedewerkers?

*Heeft de opdrachtgever oog voor trends zoals duurzaamheid, diervriendelijkheid en Fairtrade en onderschrijft hij of zij het belang van gezonde voeding voor de vitaliteit van medewerkers?

Aanmelden
Ken jij een opdrachtgever die een prijs verdient? meldt hem of haar aan. Opdrachtgevers kunnen ook zichzelf aanmelden.

Het zou toch fantastisch zijn als wederom een VOCC opdrachtgever met deze prestigeuze prijs aan de haal gaat.

Jij kunt hierin de eerste stap zetten door iemand bij mij aan te melden

Reacties

  • Peter van Ee Peter van Ee

    Beste Ruud,

    Dit jaar zullen we geen opdrachtgever opgeven vanwege te grote druk op de operatie en de hoeveelheid projecten die lopen.
    Onze excuus, volgend jaar zijn we weer van de partij!

    Alle succes en laat de beste opdrachtgever winnen!
    Peter

Log In of Registreer om te reageren.