Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!
Er komen steeds meer mensen terug naar kantoor, nu het thuiswerkadvies is opgeheven. Veel cateraars hebben in de coronaperiode over de toekomst kunnen nadenken. Zo ontstonden er andere vormen van bedrijfscatering en to-go-concepten, of vonden cateraars andere bronnen van inkomsten. Tijdens de coronaperiode werd enorm veel aandacht besteed aan gezonde voeding. In veel bedrijfsrestaurants is daarom het aanbod vegetarisch en veganistisch eten groter dan ooit. Gelukkig kan er ook nog voor een broodje kroket gekozen worden op veel locaties. Wat ook gezien wordt, is dat de openingstijden van de bedrijfsrestaurants verruimd zijn, mede door het (deels) thuiswerken en het zelf bepalen van de werktijden door de werknemers. Zij kunnen in het bedrijfsrestaurant nu ook kiezen voor ontbijt of avondmaaltijd, waar voorheen de lunch het voornaamste aanbod betrof.
Wil je meer lezen? Klik dan HIER voor het artikel dat afgelopen week op Nu.nl verscheen. Nu.nl sprak met bedrijfscateraar Sodexo en FNV Catering-bestuurder Harry de Wit.
Heb jij ook een leuk artikel over onze branche in de media gezien? Of staat jouw bedrijf ergens in de spotlights? Meld dit dan bij het Bestuursburo, dan wordt dat artikel extra onder de aandacht gebracht.