Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!
Onze voorzitter werd dit weekend benaderd door Foodinspiration over de consequenties van het coronavirus voor de cateringbranche. Hij vertelde in het interview over de algemene tendens onder contractcateraars naar aanleiding van de corona-crisis en wat de VOCC als branchevereniging nu doet. Met betrekking tot dit laatste, werd ook het spreekuur van samenwerkingspartner en juridisch adviseur facily LAW onder de aandacht gebracht, welke middels videobellen plaatsvindt op maandag 16 maart en dinsdag 17 maart van 18.00-19.00 uur voor alle ondernemers die vragen hebben over de corona-crisis in relatie tot hun ondernemerschap (NB: om hieraan deel te kunnen nemen, mail naar info@facilyLAW.com en ontvang een inlogcode).
KHN heeft afgelopen vrijdag al aan het kabinet gevraagd om aandacht en steun voor de horecabranche. Ruud Baljé heeft in het interview met Foodinspiration aangekondigd om, samen met ONCE, komende week een vergelijkbare vraag bij de politiek neer te leggen m.b.t. de cateringsector.
Het gehele interview kun je HIER lezen.