Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!
Deze workshop is in navolging van het gesprek met staatssecretaris Paul Blokhuis en het VOCC bestuur over het preventieakkoord en een mini-symposium met als thema Food, CO2 reductie en Financing, enige tijd geleden.
Tijdens de workshop zullen PS in foodservice en Foodstep je meenemen in de wereld van data. Gezonder eten en drinken aanbieden wordt steeds belangrijker. Consument, opdrachtgever én overheid vragen erom! Door middel van data en business intelligence op het gebied van nutriënten, keurmerken en artikelen kun je gericht sturen op het vergroten van gezondheid en duurzaamheid binnen jouw assortiment.
Deze workshop is 21 november in Ede, Nieuwe Kazernelaan 2-D42, 6711 JC EDE
Twee VOCC collega's gebruiken de monitor "gezonder eten en drinken" reeds.
We zien je aanmeldingen graag via bestuursburo@voccateraars.nl tegemoet.
Aanmelden kan tot uiterlijk 13 november 2019