Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!
Voor de zomervakantie informeerden wij jullie al over het FSIN Zomercongres 2021, met een voorlopig programma. Inmiddels is het volledige programma bekend. Het congres wordt gehouden op donderdag 23 september in Spant! in Bussum. Het FSIN Zomercongres heeft dit jaar als titel:
Verandering | Versnelling | Voorwaarts
de Meer-Waarde van FoodService
Het congres kent dit jaar een iets andere opzet dan voorgaande jaren. In het nieuwe format wordt centraal gestart en wordt vervolgens uiteen gegaan in break-out-sessies. Topmanagers van diverse spelers delen daarin hun visie en dilemma’s. VOCC-leden die tevens FSIN-deelnemers zijn, kunnen zich aanmelden voor twee sessies. Interactie met de toehoorders staat centraal, dus je kunt je eigen vragen inbrengen. De sessies worden gemodereerd door bestuursleden van het FSIN.
Alle sessies zijn inmiddels bekend! Onder in deze mail vind je een overzicht.
Keynote-spreker dr. Prof. Margriet Sitskoorn besluit het inhoudelijke deel van de dag met een inspirerende presentatie, waarna met elkaar genoten wordt van een walking-dinner.
Programma
13:30 Start en opening programma
13:45 Update vanuit FSIN
14:30 Break-out-sessie I
15:10 Koffiepauze
15:50 Break-out-sessie II
16:40 Keynote-spreker
17:25 Wrap-up en plenaire afsluiting
18:00 (Walking)dinner
19:30 Afsluiting
Margriet Sitskoorn
Keynote-spreker van de dag is dr. Prof. Margriet Sitskoorn. Margriet Sitskoorn is professor Klinische Neuropsychologie, bestseller-auteur van diverse boektitels (onder andere Het Maakbare Brein) en consultant. Haar expertise is de wisselwerking tussen omgeving, hersenen en gedrag. Dr. Prof. Margriet Sitskoorn, houdt haar keynote over wat er nodig is om succesvol te zijn in een veranderende wereld en wat we kunnen doen om onszelf daarvoor klaar te maken.
Aanmelden FSIN Zomercongres 2021
Het FSIN Zomercongres 2021 is bedoeld voor de beleidsmakers en directies van de leden van het FSIN. Als lid van het FSIN kun je je met maximaal vijf personen aanmelden voor dit congres. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!
Aanmelden kan via deze link. Toegang uitsluitend na aanmelding en bevestiging door het FSIN.
In totaal zijn er acht break-out-sessies:
Sessie 1 - Gemak: Wiekash Sheombarsing (COO De Beren) gemodereerd door Dries Bögels (Directeur Foodservice Nederland Sligro Food Group)
Sessie 2 - Genieten: Wim Landwaart (oprichter en eigenaar Landwaart Culinair) gemodereerd door Henri Froeling (CEO Vital Food Group)
Sessie 3 - Gezellig: Chris Oudijk (commercieel directeur Vermaat) in gesprek met Jan Willem Hilbron (algemeen directeur Albron) gemodereerd door Jan-Willem Grievink (oprichter FSIN)
Sessie 4 - Duurzaamheid: Nadia Menkveld (sectoreconoom ABN Amro) gemodereerd door Rob Heesen (directeur foodservice, concepten en realisatie Albert Heijn)
Sessie 5 - Voordeel: Dick de Vilder (managing director Backwerk) gemodereerd door Freek van Beek (algemeen directeur Lekkerland)
Sessie 6 - Verhaal: Ruud Zanders (directeur Kipster) gemodereerd door Paul Van Haeren (Business Director bij Signature Foods)
Sessie 7 - Waardecreatie in foodservice: Ronald Huiskamp (H-Hospitality en mede-eigenaar Neni) gemodereerd door Teun Verheij (oud-algemeen directeur Albron)
Sessie 8 - Personeel van de toekomst: Paul van Oers (HMSM) en Roeland Buijse (SVO) gemodereerd door Walter Seib (CEO HMSHost International)